Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Projekat Bitkananeretvi.com - IP Televizija

Projekat Bitkananeretvi.com - IP Televizija

Ponosno predstavljamo naš projekat u 2023. godini - saradnju sa kompanijom Bitkananeretvi.com iz Austrije. Bitkananeretvi.com je lider u pružanju IP televizije, nudeći raznovrsne televizijske sadržaje putem interneta.

Naš tim je sa entuzijazmom radio na dizajnu i razvoju web stranice za Bitkananeretvi.com. Cilj projekta je bio stvoriti modernu i intuitivnu online platformu koja će omogućiti korisnicima da pristupe njihovim televizijskim uslugama.

Posjetite njihovu stranicu na Bitkananeretvi.com.

Bitkananeretvi.com - IP Televizija
Slika: Bitkananeretvi.com - IP Televizija

Na stranici Bitkananeretvi.com korisnici mogu pristupiti raznovrsnom televizijskom sadržaju putem interneta, uključujući:

  • Razne TV kanale i emisije.
  • Filmove, serije i dokumentarce na zahtev.
  • Praćenje sportskih događaja uživo.

Kroz ovaj projekat smo se trudili da stvorimo modernu i korisnički orijentisanu platformu za Bitkananeretvi.com. Kombinujući funkcionalnost sa atraktivnim dizajnom, omogućili smo korisnicima da jednostavno pristupe svojim omiljenim televizijskim sadržajima.

Zahvaljujemo se kompaniji Bitkananeretvi.com na povjerenju i prilici da radimo na ovako značajnom projektu. Ako želite saznati više o našim uslugama ili se konsultovati o vašem narednom web projektu, slobodno nas kontaktirajte.

© 2023 Aktuelno Design. Sva prava zadržana.

bs_BA