Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Projekat My-work.at - Spajanje Zanatskih Firmi i Fizičkih Lica

Projekat My-work.at - Spajanje Zanatskih Firmi i Fizičkih Lica

Predstavljamo vam projekat iz 2023. godine - saradnju sa platformom My-work.at iz Austrije. My-work.at je inovativna platforma koja omogućava spajanje zanatskih firmi sa fizičkim licima koja traže usluge, kao što su moleraj i slično.

Naš tim je sa uzbuđenjem radio na dizajnu i razvoju web stranice za My-work.at. Cilj projekta je bio stvoriti jednostavnu i efikasnu online platformu koja olakšava povezivanje između firmi i klijenata.

Posjetite njihovu stranicu na My-work.at.

My-work.at - Spajanje Zanatskih Firmi i Fizičkih Lica
Slika: My-work.at - Spajanje Zanatskih Firmi i Fizičkih Lica

Na stranici My-work.at korisnici mogu pronaći i angažovati različite zanatske firme za svoje projekte, uključujući:

  • Moleraje i farbanje prostora.
  • Električarske usluge.
  • Popravke i montažu nameštaja.

Kroz ovaj projekat smo težili stvaranju korisnički prijateljske platforme koja efikasno spaja ponudu i potražnju za zanatskim uslugama. Sjedinjujući moderni dizajn sa funkcionalnošću, omogućili smo korisnicima da brzo pronađu odgovarajuće zanatske firme za svoje projekte.

Zahvaljujemo se kompaniji My-work.at na povjerenju i prilici da radimo na ovako inovativnom projektu. Ako želite saznati više o našim uslugama ili se konsultovati o vašem sledećem web projektu, slobodno nas kontaktirajte.

© 2023 Aktuelno Design. Sva prava zadržana.

bs_BA