Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Projekat MatrixCybers.com - Usluge Cyber Sigurnosti

Projekat MatrixCybers.com - Usluge Cyber Sigurnosti

Ponosno predstavljamo naš projekat u 2023. godini - saradnju sa kompanijom MatrixCybers iz Austrije. MatrixCybers je lider u oblasti cyber sigurnosti, pružajući riješenja za zaštitu informacija i podataka.

Naš tim je sa entuzijazmom radio na dizajnu i razvoju web stranice za MatrixCybers.com. Cilj projekta je bio stvoriti online prisutnost koja će prenijeti ozbiljnost i ekspertizu kompanije u oblasti cyber sigurnosti.

Posjetite njihovu stranicu na MatrixCybers.com.

MatrixCybers.com - Usluge Cyber Sigurnosti
Slika: MatrixCybers.com - Usluge Cyber Sigurnosti

Na stranici MatrixCybers.com možete saznati više o njihovim uslugama u oblasti cyber sigurnosti, uključujući:

  • Zaštita od cyber prijetnji i napada.
  • Bezbijednosna rješenja za informacione sisteme.
  • Analiza ranjivosti i upravljanje rizicima.

Kroz ovaj projekat smo nastojali da istaknemo stručnost i ozbiljnost kompanije MatrixCybers. Kroz pažljivo osmišljen dizajn i primjenu modernih tehnika razvoja, omogućili smo posetiocima da se upoznaju sa kompleksnošću i važnošću oblasti cyber sigurnosti.

Zahvaljujemo se kompaniji MatrixCybers.com na poverenju i prilici da radimo na ovako značajnom projektu. Ako želite saznati više o našim uslugama ili razgovarati o vašem web projektu, slobodno nas kontaktirajte.

© 2023 Aktuelno Design. Sva prava zadržana.

bs_BA