Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Projekat MS-Oprema.ba - Online Trgovina za Rucne Alate i Opremu

Projekat MS-Oprema - Online Trgovina za Rucne Alate i Opremu

Ponosno predstavljamo naš projekat u 2023. godini - saradnju sa kompanijom MS-Oprema iz Bosne i Hercegovine. MS-Oprema.ba je online trgovina koja nudi širok asortiman ručnih alata, opreme za trimere i pastirsku opremu.

Naš tim je sa entuzijazmom radio na dizajnu i razvoju web stranice za MS-Oprema.ba. Cilj projekta je bio stvoriti modernu i funkcionalnu online platformu koja će omogućiti korisnicima da lako pronađu i naruče potrebnu opremu.

Posjetite njihovu stranicu na MS-Oprema.ba.

MS-Oprema.ba - Online Trgovina za Rucne Alate i Opremu
Slika: MS-Oprema.ba - Online Trgovina za Rucne Alate i Opremu

Na stranici MS-Oprema.ba možete pronaći raznovrsnu ponudu proizvoda, uključujući:

  • Ručni alati za različite potrebe i industrije.
  • Oprema za trimere i rezni alat.
  • Pastirska oprema i dodatna oprema.

Kroz ovaj projekat želimo da stvorimo korisnički prijateljsku online trgovinu za MS-Oprema.ba. Kombinujući estetiku i funkcionalnost, omogućili smo korisnicima da jednostavno istraže i poruče potrebnu opremu.

Zahvaljujemo se kompaniji MS-Oprema.ba na povjerenju i prilici da radimo na ovako značajnom projektu. Ako želite saznati više o našim uslugama ili se konsultovati o vašem narednom web projektu, slobodno nas kontaktirajte.

© 2023 Aktuelno Design. Sva prava zadržana.

bs_BA