Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

USLUGE

Logo - Lice vašeg brenda

01.
Konsultacije i Strategija

Razumijevanje vašeg brenda, tržišta i ciljne publike

02.
Koncept i Dizajn

Razvijanje više konceptualnih rješenja

03.
Kreativni Brief

Definisanje ključnih elemenata koji će oblikovati dizajn

04.
Analiza i Finalizacija

Unos potrebnih izmjena i finalizacija odabranog dizajna

Zašto odabrati nas?

Personalizirani Pristup

Svaki logotip je unikatan i prilagođen vašem brendu

Inovativnost i Kreativnost

Pratimo trendove kako bi vi i vaš brend bili originalni

Profesionalni Dizajn

Kvaliteta i estetika koja ostavlja dojam

Kompletna Podrška

Od početne ideje do finalne implementacije

01
Poslovni Rast Kompanije

02
Povećana Angažovanost

03
Izuzetni Rezultati Vođenja

Vodič

Naša Misija, Naš Cilj i Naše Vrijednosti

Naša misija je pomoći brendovima da se istaknu kroz kreativna, jedinstvena i funkcionalna dizajnerska rješenja. Kroz suradnju s klijentima, težimo prepoznati i oživjeti njihovu viziju, pružajući im vizualni identitet koji odražava njihove vrijednosti i ciljeve.

Cilj nam je postati vodeća agencija za dizajn u regiji, poznata po svojoj inovativnosti, kvaliteti i posvećenosti klijentima. Želimo stvoriti dugoročne odnose s našim klijentima, osiguravajući im alate i podršku potrebnu za njihov rast i uspjeh na tržištu.

Naš rad temelji se na kreativnosti, inovaciji i visokom standardu kvalitete. Fokusiramo se na potrebe klijenata, nudeći transparentnost i dugoročno partnerstvo. Neprestano istražujemo nove ideje kako bismo osigurali savremena i učinkovita rješenja za naše klijente.

Naši kllijenti

Naš globalni doseg -
zadovoljni klijenti - Naša ponosna postignuća

Luis
Luis
askerporfavor.no
"Naš restoran je dobio sjajnu web stranicu zahvaljujući "Aktuelno Design"! Izrada je bila brza i profesionalna, a rezultat je premašio naša očekivanja. Sada naši klijenti mogu jednostavno pregledavati naš jelovnik, rezervirati stolove i saznati najnovije vijesti o našem restoranu. Izvanredan posao po pristupačnoj cijeni!" - Restoran "Por Favor"
Toni
Toni
atelierno1.com
"Briljantan rad od strane "Aktuelno Design" tima! Naša arhitektonska tvrtka željela je modernizirati svoju web stranicu i olakšati korisnicima pregled naših usluga. Ekipa je razumjela naše potrebe i stvorila elegantnu i jednostavnu web stranicu koja se ističe svojim dizajnom. Definitivno ćemo ih preporučiti drugima!"
bs_BA