Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

O Nama

Dobrodošli na stranicu Aktuelno Design-a

Naša misija je jasna – radimo kako bismo pomogli vašem brendu da zablista na internetu. S godinama iskustva u izradi web stranica, grafičkom dizajnu i digitalnom marketingu, posvećeni smo stvaranju digitalnih iskustava koja će ostaviti snažan utisak na vaše ciljno tržište.

Ono što nas izdvaja je naša predanost kvaliteti. Svaki projekt, bilo da se radi o web stranici, brendiranju ili digitalnoj kampanji, obavljamo s pažnjom prema detaljima i ciljem da premašimo očekivanja naših klijenata.

Izrada web stranica, vođenje drustvenih mreza, graficki dizajn agencija za digitalni marketing Sarajevo
Usluge

Koje usluge nudimo?

Aktuelno Design je vaš partner za digitalni uspjeh, kombinujući kreativni dizajn sa stručnim tehničkim znanjem. Naša agencija u Sarajevu specijalizirana je za izradu web stranica, grafički dizajn, vođenje društvenih mreža, SEO, digitalno oglašavanje i brendiranje. S posvećenošću kreiramo jedinstvene digitalne strategije kako bismo pomogli vašem brendu da se istakne u online svijetu.

+
Klijenata
+
Završenih projekata
+
Članova Tima
+
Godina Iskustva
O NAMA

Upoznajte nas - Pokretači Vašeg Digitalnog Uspona

Sa stručnošću u izradi web stranica, grafičkom dizajnu i digitalnom marketingu, ostvarujemo vaše ciljeve i gradimo vaš brend u digitalnom svijetu.

Web Dizajn 97%
Grafički dizajn 94%
DIGITALNI MARKETING 89%
Izrada web stranica, vođenje drustvenih mreza, graficki dizajn agencija za digitalni marketing Sarajevo
kontakt podaci

Kontaktirajte nas

Imate li pitanja, prijedloge ili želite započeti suradnju? Slobodno nas kontaktirajte putem donjeg obrasca ili putem naših kontaktnih podataka u nastavku.

Email:

info@aktuelno-design.com

Telefon:

+387 60 33 483 11

    Radujemo se suradnji s vama!

    Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja sa oznakom * su obavezna

    bs_BA