Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

O Nama

Dobrodošli na stranicu Aktuelno Design-a

Naša misija je jasna – radimo kako bismo pomogli vašem brendu da zablista na internetu. S godinama iskustva u izradi web stranica, grafičkom dizajnu i digitalnom marketingu, posvećeni smo stvaranju digitalnih iskustava koja će ostaviti snažan utisak na vaše ciljno tržište.

Ono što nas izdvaja je naša predanost kvaliteti. Svaki projekt, bilo da se radi o web stranici, brendiranju ili digitalnoj kampanji, obavljamo s pažnjom prema detaljima i ciljem da premašimo očekivanja naših klijenata.

Usluge

Koje usluge nudimo?

Aktuelno Design je vaš partner za digitalni uspjeh, kombinujući kreativni dizajn sa stručnim tehničkim znanjem. Naša agencija u Sarajevu specijalizirana je za izradu web stranica, grafički dizajn, vođenje društvenih mreža, SEO, digitalno oglašavanje i brendiranje. S posvećenošću kreiramo jedinstvene digitalne strategije kako bismo pomogli vašem brendu da se istakne u online svijetu.

+
Klijenata
+
Završenih projekata
+
Članova Tima
+
Godina Iskustva
O NAMA

Upoznajte nas - Pokretači Vašeg Digitalnog Uspona

Sa stručnošću u izradi web stranica, grafičkom dizajnu i digitalnom marketingu, ostvarujemo vaše ciljeve i gradimo vaš brend u digitalnom svijetu.

Web Dizajn 97%
Grafički dizajn 94%
DIGITALNI MARKETING 89%
kontakt podaci

Kontaktirajte nas

Imate li pitanja, prijedloge ili želite započeti suradnju? Slobodno nas kontaktirajte putem donjeg obrasca ili putem naših kontaktnih podataka u nastavku.

Email:

info@aktuelno-design.com

Telefon:

+387 60 33 483 11

    Radujemo se suradnji s vama!

    Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja sa oznakom * su obavezna

    bs_BA