Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Projekat Oecogmbh.com - Recikliranje Građevinskog Otpada

Projekat Oecogmbh.com - Recikliranje Građevinskog Otpada

Radujem se što mogu da vam predstavim još jedan od naših projekata u 2023. godini - saradnju sa kompanijom Oecogmbh.com iz Austrije. Firma Oeco se bavi recikliranjem građevinskog otpada, doprinoseći održivom razvoju i zaštiti okoline.

Naš tim je sarađivao sa Oeco na dizajnu i razvoju njihove web stranice. Cilj projekta je bio kreirati online prisutnost koja će informisati posetioce o važnosti recikliranja građevinskog otpada i istovremeno odražavati profesionalizam kompanije.

Posjetite njihovu stranicu na Oecogmbh.com.

Oeco GmbH - Recikliranje Građevinskog Otpada
Slika: Oeco GmbH - Recikliranje Građevinskog Otpada

Na stranici Oecogmbh.com možete saznati više o njihovim aktivnostima, uključujući:

  • Recikliranje građevinskog otpada i smanjenje negativnog uticaja na okolinu.
  • Promocija održivog razvoja u građevinskoj industriji.

Nastojali smo da kroz ovaj projekt prenesemo važnost brige o životnoj sredini i pravilnog postupanja sa građevinskim otpadom. Kroz pažljivo planiranje dizajna i koristeći moderni pristup razvoju, omogućili smo posetiocima da se informišu i da podrže Oeco GmbH u ostvarivanju njihove misije.

Zahvaljujemo se kompaniji Oeco GmbH na prilici da budemo deo ovog projekta. Ako želite saznati više o našim uslugama ili razgovarati o vašem narednom web projektu, slobodno nas kontaktirajte.

© 2023 Aktuelno Design. Sva prava zadržana.

bs_BA